Raad van Beheer

Sporten

Een account aanmaken

Je kan een account aanmaken voor het aanvragen van sportlicenties en het inschrijven van FCI Agility-wedstrijden. We hebben hiervoor een aantal persoonsgegevens nodig die nodig zijn voor het deelnemen.

Jouw gegevens

Jouw naam wordt weergegeven op jouw licentie en gebruikt op officiële uitslagen; je leeftijd is alleen nodig indien je minderjarig bent en is nooit openbaar zichtbaar.

Adres

Wij gebruiken jouw adres om jouw land van verblijf te controleren.

Straatnaam en huisnummer

1234AB

Nationale kampioenschappen en selecties

Daarnaast willen we weten of je de Nederlandse nationaliteit hebt of dat je al langere tijd in Nederland woont, zodat we je kunnen uitnodigen voor nationale kampioenschappen en selectiewedstrijden.

Vereniging

Om aan een hondensport deel te nemen, moet je lid zijn van een erkende kynologische vereniging. Je dient ook jouw lidmaatschapsnummer of referentie in te vullen.

Jouw accountgegevens

Met je e-mailadres en een door jou gekozen wachtwoord log je op deze site in. Jouw e-mailadres wordt bij het inschrijven van wedstrijden doorgegeven aan de organiserende vereniging.

Hieronder kan je een wachtwoord invullen; herhaal het wachtwoord om te voorkomen dat er een typfoutje in zit. Veilige wachtwoorden zijn uniek, onthoudbaar en lang

Voorwaarden

Met het aanvragen van een account ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

  • dat jij door inschrijving voor een wedstrijd de rechtsmacht van de Raad van Beheer en de werking van het Kynologisch Reglement en de ter zake geldende uitvoeringsbepalingen aanvaardt en geacht mag worden met deze bekend te zijn en zich verplicht bij inschrijving het inschrijfgeld te voldoen;

  • dat een door jou ingeschreven hond in goede gezondheid verkeert en niet met deze hond aan wedstrijden te zullen deelnemen indien de hond op de wedstrijddag in omstandigheden verkeert waardoor gevaar van besmetting van hondenziekte of enige andere besmettelijke ziekte te vrezen valt;

  • dat je bekend is dat deelname aan wedstrijden op eigen risico geschiedt;

  • dat jouw hond voldoende is geënt, middels (reguliere) vaccinaties waarvan de geldigheid aantoonbaar is.